lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kädestä kiinni ja matkaan!

Kuuntele tämä niin pääset mukaan mun matkatunnelmaan :)

Nyt on h-hetkeen jäljellä enää kaksi päivää. Tällä hetkellä istun junassa kohti Helsinkiä, takana päivät joihin mahtui järjestäen stressiä, väsymystä, johdatusta, kiitollisuutta, lepoa, iloa, naurua, kyyneleitä ja ikävää sekä ties mitä muita tunteita. Lyhyemmin olisi ollut sanottuna tunteiden koko skaala läpikäytynä. 

Viime viikonloppu oli väsymystä ja kiirettä mutta myös hyviä hetkiä täynnä. Sekä sitä johdatusta. Mulla oli töissä viimeiset työpäivät lauantai ja sunnuntai ja työpäivien jälkeen tehtiin muutto. Oli kiirettä, väsymystä ja ties mitä. Mä sanoinkin että kun tää on ohi niin mä huokaisen! Sunnuntaina vietettiin ystävän synttäreitä siinä tohinan keskellä, oli hauska ilta sen kiireen keskellä :) 
Maanantaina kun Matias oli töissä, mä järjestin loput tavarat, siivosin asuntoni ja palautin avaimet. Illalla Matias vei mut ja Pohjanmaalle lähtevät tavarat junalle ja junassa mä huokaisin. Nyt se muutto on takana. 

Viikko kotikonnuilla sujui nopeasti ja ehdin nähdä paljon rakkaita ihmisiä <3 Huomaan olevani todella siunattu ympärillä olevista ihmisistä. Paljon ystäviä ja sukulaisia. :) Vietettiin tyttöjeniltaa, saunailtaa ja yövyin isovanhempien luona. Miten rikas olenkaan <3 Tänään vasta tirautin ensimmäiset kyyneleet kun äitini vanhemmat tulivat "hyvästelemään". Ja toiset juna-asemalla kun äiti rutisti ennen junaan nousua. 

Nyt on kuitenkin se hetki kun olis pakko alkaa tajuta kohta lähtevänsä matkalle. Matkalle joka varmasti muuttaa elämääni, ajatuksiani, tottumuksiani. Toivon että se vahvistaa uskoani ja aina vaan lähentää suhdettani Jumalaan. Uskon että tämä matka kasvattaa mua elämäni matkalle. Matkalle joka on täynnä iloja, suruja, vastoinkäymisiä, onnistumisia ja ennenkaikkea rakkautta. Janoan enemmän rakkautta, rakkautta itseäni kohtaan, Jumalaa kohtaan ja teitä muita ihmisiä kohtaan. Kun me opitaan rakastamaan ympärillä olevia ihmisiä, maailma muuttuu. Kumpa oppisin matkallani lisää siitä rakkaudesta jolla Jumala rakastaa mua ja sua. Miten suuri Isä meillä on taivaassa, antoi oman poikansa hengen että meillä olisi elämä. Että meidän ei tarvisi uhrata. Se on täytetty. 

Joh. 3:16
"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan poikansa, jottei yksikään joka Häneen uskoo hukkuisi vaan saisi iankaikkisen elämän." 

"My soul will sing
No turning back
I've been set free"


Tää matkaopas onkin luotettavin, tulevalle reissulleni ja elämänmittaiselle matkalle. Pystyn suositella. ;) Matkavakuutuskin on maksettu sun puolesta. Edes If tai Pohjola ei tähän pysty. 

Jumalalla on tarjottavana sullekkin henkilökohtaisesti räätälöity elämänmittainen matka ja parhaimmat vakuutukset. Taivaspaikka kultakaupungissa sitten kun on sen aika. 

Ps. Siunattua pääsiäisen aikaa jokaiselle. 
Muista että Jeesus kuoli ristillä myös sun syntien puolesta. Hän rakastaa. Hän ei hylkää. Hän johdattaa.

"Through every storm
My soul will sing
Jesus is here
To God be the glory"

Vielä pari päivää ja matka alkaa! 
Johdatuksessa kulkemista se tulee olemaan. 
Isää kädestä kiinni ja matkaan. 
Olen valmis!

"I have decided to follow Jesus
no turning back, no turning back."

-Jessica 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti